Øget konkurrence på mobilmarkedet

MediaWatch

Som supplement til den almindelige telefoni, som Cybercity allerede udbyder, vil selskabet nu også tilbyde mobiltelefoni. Dermed følger Cybercity trop i forhold til konkurrenten World Online, som for cirka en uge siden lancerede en mobiltelefoni-løsning. Tiltaget fra Cybercity er endvidere med til at øge presset på TDC (Tele Danmark), skriver Børsen.

Fra Cybercity's direktør Henrik Clausen forlyder det således, at selskabet har besluttet at udbyde en mobilløsning, men at man endnu ikke har taget stilling til, hvordan det vil ske. Udviklingen inden for det mobile Internet vil dog være i fokus ved etableringen af det nye tiltag.

Ifølge Børsen vil lanceringen af mobiltelefoni fra Cybercity, World Online og en række øvrige aktører som Telefona, Tele1 Europe og Tele2 betyde, at konkurrencen til TDC Mobile vil blive kraftigt intensiveret, idet TDC presses af flere og flere aktører på markedet.

Hertil kommer, at de nye mobilaktører snart vil kunne vælge at videresælge mobiltelefoni fra fire selskaber i stedet for to, idet Telia og Mobilix via nye mobillicenser senere på året vil kunne tilbyde noget der ligner landsdækning ligesom TDC og Sonofon.

Dette ventes ligeledes at øge priskonkurrencen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også