MediaWatch

Bouygues ud af UMTS-konkurrence

Bouygues ønsker ikke "at løbe unødige finansielle risici", lyder det. Udmeldingen fra Bouygues kommer umiddelbart før deadline for tilmelding til udbuddet, der snarere er en 'skønhedskonkurrence' end en auktion. Den franske stat har sat prisen for en licens til 4,95 milliarder euro, og der er nu kun to bydere, France Telecom og SFR, til at byde på de fire licenser. Det skriver Financial Times.

Den franske stat har indtil videre fastholdt, at betingelserne for konkurrencen ikke vil blive ændret, men kilder i den franske telekom-industri forudser, at Frankrigs regering beslutter sig til at revurdere processen for at sikre tilstrækkelig konkurrence om UMTS-licenserne og undgå at skade den fremtidige finansielle planlægning.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs