MediaWatch

Terra Lycos køber Raging Bull

Spansk-baserede Terra Lycos' overtagelse af Raging Bull vil blive afviklet kontant og skal medvirke til at øge trafikken for det spanske Internet-medies netværk af sites, skriver Reuters. De endelige detaljer vedrørende handlen er endnu ikke fastlagt, men Terra Lycos oplyser, at Raging Bull vil fortsætte som et selvstændigt brand.

Terra Lycos, der er verdens førende Internet-koncerner, blev forrige år skabt af en fusion mellem Lycos og den spanske telekommunikationsgigant Telefonica' datterselskab Terra. Raging Bull leverer chatrooms og diskussionspaneler for investorer. Terra Lycos' køb af selskabet betyder, at disse tjenester vil blive integreret med Terra Lycos' øvrige finansielle sites som Quote.com og Invertia.com. Raging Bul har mere en to millioner unikke brugere hver måned og genererer næsten 200 millioner sidevisninger.

Spanske Terra Lycos oplyser desuden, at det har købt selskabet Iberwap, der leverer digitale kort-tjenester og indhold på Internettet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs