MediaWatch

Nyt førende streaming media selskab

A/S Brandts.com's ambition om at få samlet en stor del af Danmarks knowhow inden for Internet-TV og video streaming i ét handlekraftigt og stærkt selskab er blevet yderligere styrket i forbindelse med en netop gennemført fusion mellem BusinessCast A/S, Internet TV-stationen ScoopStation og Factory.dk ApS.

I forbindelse med fusionen har Brandts.com indskudt yderligere godt 5 millioner kroner og hermed sikret sig halvdelen af det nye samlede selskab, der fortsætter under navnet BusinessCast A/S.

Fornuftsægteskabet mellem de tre selskaber har skabt fundamentet for at BusinessCast kan blive den ledende skandinaviske Digital Service Provider (DSP), der kan tilbyde udvikling af kommunikation, services og indhold til streaming media på Internettet, i intranet og til morgendagens mobile enheder.

ScoopStation.dk og BusinessCast, der er specialiseret i video-streaming-media løsninger til erhvervslivet, er skabt af de to reklamebrødre Michael og Henrik Kastrupsen sammen med Michael Meister. Scoopstation.dk har allerede vist sit potentiale som landets første web-TV station, der kan opfylde alle ønsker om on-demand levering fra stationens programdatabase - og i en kvalitet af international særklasse som f.eks. fik det ansete Variety Magazine til at kalde det "Europas bedste".

Factory.dk har været streaming-leverandør til StockWise.tv, der er et samarbejde mellem Nordisk Film og Københavns Fondsbørs.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs