TietoEnator køber Eurotime

MediaWatch

Eurotime blev overdraget til TietoEnator 1. januar 2001 sammen med selskabets cirka 40 medarbejdere. Formålet med overtagelsen er, at forstærke TietoEnators produktkoncept med hensyn til systemer til løn- og personale administration. Den er samtidig et led i TietoEnators ekspansionsstrategi om at forstærke selskabets position som et af de ledende leverandører af personalesystemer i Norden.

TietoEnator har solgt Eurotimes system i mere end tre år. Eurotime har idag 450 kunder i såvel den private som den offentlige sektor og nettoomsætningen var i år 2000 på 4,2 millioner Euro.

TietoEnator har omkring 1.500 kunder i Sverige og 13.000 i Norden indenfor personaleadministration, som årligt omsætter for cirka 55 millioner Euro i Sverige og mere end 80 millioner Euro i Norden.

TietoEnator er resultatet af fusionen mellem to af Nordens største leverandører af værdiskabende IT-ydelser, Tieto og Enator. TietoEnator tilbyder managementrådgivning, systemudvikling, integration, drift og support, kommunikationsløsninger, software og produktudvikling.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jyllands-Posten med domicil i Aarhus er blandt medierne, der nu er ude i anden runde af besparelser på ét år. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter