MediaWatch

Muligt køb af Memory Card

Memory Card Technology forventer en løsning på virksomhedens fremtid i løbet af de kommende 30 dage. Og ifølge administrerende direktør Lars Marcher står alle muligheder åbne for, at virksomheden kan reddes. Enten ved at Memory Card sælges til en anden virksomhed eller ved, at virksomheden fortsætter i rekonstrueret form. En konkurs kan dog endnu ikke afvises. Det skriver Børsen.

Lars Marcher har selv oplyst, at en global aktør på markedet med hovedsæde i USA så sent som i sidste uge rettede henvendelse til Memory Card med henblik på et eventuelt køb. Marcher vil ikke oplyse navnet på virksomheden, men branchefolk peger på, at det muligvis kan være den amerikanske IT-gigant Texas Instruments, som selv producerer hukommelses-chips.

Uanset om et salg af Memory Card bliver en realitet - eller om der findes nye investorer - vurderes den hidtidige aktiekapital stort set at være tabt. Det mener for eksempel LD, som er en af de store aktionærer. I februar 2000 havde Memory Card således en værdi på 939 millioner kroner ved en aktiekurs på 431, mens kursen i fredags var 89 og markedsværdien 193 millioner kroner. Samtidig har Memory Card en bankgæld på 400 millioner kroner.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs