MediaWatch

Speednames lancerer registreringskø

Virksomheder og personer kan nu stille sig i køen til at erhverve sig rettighederne til domænenavne som ender på .info, .biz og .name.

"Baseret på en lang række forespørgsler fra vores kunder og på grund af den forventede nytteværdi vores kunder kan opnå ved at registrere .info, .biz og .name domænenavne, så har vi besluttet at forbedre vores kunders mulighed for at kunne registrere disse nye domæner ved at tilbyde en registreringskø", siger Martin Roll, Vice President, Global Marketing & PR, Speednames.

Flere registranter tilbyder for-registrerings tjenester med hensyn til de nye TLDs, men der er ingen garanti for, at disse domænenavne vil blive registreret. I modsætning til disse registranter kalder Speednames den nye service en "registreringskø", fordi selskabet mener, at en kø giver gode chancer for registrering, men den vil aldrig kunne garantere registrering.

De nye TLDs er omgivet af en vis usikkerhed, fordi regulativerne omkring dem ikke er endeligt formaliseret endnu, og det er sandsynligt, at der kommer mange forespørgsler på registreringer, når de nye TLDs endelig åbnes op for registrering.

Speednames blev etableret i 1999, og siden starten i Europa og i Asien, er virksomheden på kort tid blevet en af verdens mest avancerede indenfor digital domæne registrering og administration.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs