MediaWatch

Psion ramt af nedtur

Motorola og Psion har postet omkring 20 millioner dollar i udviklingen af en håndholdt pc'er, der - med en fast online forbindelse - skulle konkurrere med Palm Pilot. Men Motorola har nu trukket sig ud af projektet i et forsøg på at skære i omkostningerne i sin problemramte mobildivision.

Psion har i længere tid nydt godt af den udbredte begejstring for den nye generation af mobiltelefoner, men advarede om problemer med indtjeningen allerede i oktober. Siden da er aktierne i virksomheden faldet til under halvdelen. Det skriver Financial Times.

Psion overvejer nu, om selskabet har råd til at fortsætte projektet på egen hånd. Der mangler fortsat 11 millioner dollar til udviklingsopgaver. - Vi har fået gode tilkendegivelser i forbindelse med udviklingen af produktet, men er blevet rendt over ende af problemer hos Motorola, siger Psions topchef David Levin.

Skuffende resultater i fjerde kvartal hos Motorola har tvunget selskabet til at skære omkring 30 udviklingsprojekter bort. Endnu 17 projekter er i farezonen.

Mere fra MediaWatch

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs