MediaWatch

Psion ramt af nedtur

Motorola og Psion har postet omkring 20 millioner dollar i udviklingen af en håndholdt pc'er, der - med en fast online forbindelse - skulle konkurrere med Palm Pilot. Men Motorola har nu trukket sig ud af projektet i et forsøg på at skære i omkostningerne i sin problemramte mobildivision.

Psion har i længere tid nydt godt af den udbredte begejstring for den nye generation af mobiltelefoner, men advarede om problemer med indtjeningen allerede i oktober. Siden da er aktierne i virksomheden faldet til under halvdelen. Det skriver Financial Times.

Psion overvejer nu, om selskabet har råd til at fortsætte projektet på egen hånd. Der mangler fortsat 11 millioner dollar til udviklingsopgaver. - Vi har fået gode tilkendegivelser i forbindelse med udviklingen af produktet, men er blevet rendt over ende af problemer hos Motorola, siger Psions topchef David Levin.

Skuffende resultater i fjerde kvartal hos Motorola har tvunget selskabet til at skære omkring 30 udviklingsprojekter bort. Endnu 17 projekter er i farezonen.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs