MediaWatch

DirecTV får ram på pirater

DirecTV har sikret sig, at tusindvis af amerikanske sortseere af satellit TV i fremtiden ikke får mulighed for at modtage netop denne form for TV. Det skete ved at ødelægge samtlige illegale smartcards elektronisk. DirecTV har i de sidste par år kæmpet en indædt kamp mod pirater, som ved hjælp af hackede smartcards har formået at skaffe sig adgang til en større mængde TV kanaler på DirecTV's satellitnetværk, skriver digitoday.

Aktionen var især rettet imod kort i H-serien, der giver adgang til flest TV kanaler på satellitnetværket. Piratkortene kan købes i Canada, hvor der ikke er nogen lov imod piratkort eller piratudstyr. Kortene har en markedsværdi på gaden på omkring tusinde kroner.

Aktionen fra DirecTV's side har inden for piratindustrien fået navnet "Black Sunday".

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Rapporter peger på flere triste nyheder for journalister

Flere fravælger at læse nyheder, unge mennesker opsøger dem ikke aktivt, og sociale medier har overhalet nyhedsmedier som hovedkilde for de unge til nyhederne. Branchen står med et tiltagende framenteringsproblem, og vi bliver nødt til at tale om det, lyder det fra Uffe Gardel, der har ført pennen i denne uges medieklumme.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs