MediaWatch

BlueCom lancerer online service

BlueCom Danmark er en af Europas førende IT distributører af memory, harddiske, CPU's, netværks produkter og andet IT tilbehør. Den ny realtime OEM/PC-assembling service, har premiere i dag på BlueCom Danmark hjemmeside http://www.bluecom.com.

- Priserne på OEM produkter er lige så volatile som euro/dollar-kurserne, derfor er det oplagt at gøre det muligt for vores kunder at følge de konstante prisændringer. Med vores nye system er de nyeste og bedste priser kun et klik væk, og priserne bliver justeret 24 timer i døgnet, siger Thomas Olsen, administrerende direktør i BlueCom Danmark.

Denne nyskabelse er den seneste i en lang række service-forbedringer, som BlueCom Danmark har lanceret på deres hjemmeside til fordel for firmaets mere end 20.000 kunder verden over. I november 2000 præsenterede BlueCom Danmark et helt nyt online supplier system: Supplier Relationship Management (SRM), som gør det muligt for IT leverandører i hele verden at få et øjeblikkeligt indblik i indkøbsbehovene hos BlueCom Danmark, samtidig med, at de opstår. Indkøbssystemet er allerede blevet en stor succes og OEM/PC Assembling systemet er en naturlig opfølgning på dette.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs