MediaWatch

Gigantmesse i nordiske klær'

Comdex messen, et begreb indenfor IT og telebranchen, får fra og med næste år et nordisk islæt. Placeret på Svenska Mässan i Göteborg vil Comdex Nordic i dagene mellem den 22. og 24. januar 2002 forsøge at tiltrække besøgende fra hele Norden, skriver Dagens Industri.

Ifølge Håkan Gershagen, administrerende direktør for den svenske arrangør Exponova, er det planen, at skabe den første IT- og telemesse af international karakter i Sverige. Det er forventningen, at messen skal tjene som et internationalt udstillingsvindue for de nordiske IT- og teleselskaber.

Exponova, der blandt andet står bag Internetworld messen i Stockholm, håber på, at Comdex Nordic allerede i sit debutår vil slå selskabets hidtidige messerekord på 15000 besøgende. Gershagen håber ligeledes på, at kapaciteter som Nokias topchef Jorma Ollila, Linuxsystemets grundlægger Linus Thorvalds, Oraclestifter Larry Ellison, samt selveste Bill Gates vil gæstetale på messen.

Hvert år arrangeres der 20 Comdex messer fordelt over 18 lande i hele verden. Af disse er Comdex i Las Vegas med sine godt 200,000 besøgende den største af dem alle.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs