MediaWatch

Telenor vil satse på alliancer

Telenor satser ikke nødvendigvis på ejerskab, men har omvendt stor nytte af at sidde med ejerskabet af en række selskaber, der giver viden om udviklingen. Telenor skal dog have en bred tilgang til at skaffe sig indhold, sagde koncernchefen ved en præsentation af selskabet i Bruxelles. Det skriver Dagens Næringsliv.

I fjor havde Telenor en vækst i internet-tjenesterne på 88 procent, så Hermansen har fortsat stor tillid til, at Internet er fremtiden. - Inden for denne branche er det ikke størrelsen, der er det vigtigste, men det at være innovative og hurtigt fremme med nye løsninger og tilbud. Hermansen bekræftede på mødet også, at Telenor fortsat forhandler med norsk TV2 og NRK om det digitale tv-net.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs