MediaWatch

Telenor vil satse på alliancer

Telenor satser ikke nødvendigvis på ejerskab, men har omvendt stor nytte af at sidde med ejerskabet af en række selskaber, der giver viden om udviklingen. Telenor skal dog have en bred tilgang til at skaffe sig indhold, sagde koncernchefen ved en præsentation af selskabet i Bruxelles. Det skriver Dagens Næringsliv.

I fjor havde Telenor en vækst i internet-tjenesterne på 88 procent, så Hermansen har fortsat stor tillid til, at Internet er fremtiden. - Inden for denne branche er det ikke størrelsen, der er det vigtigste, men det at være innovative og hurtigt fremme med nye løsninger og tilbud. Hermansen bekræftede på mødet også, at Telenor fortsat forhandler med norsk TV2 og NRK om det digitale tv-net.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs