MediaWatch

StepStone med overskud i Skandinavien

StepStone fik i fjerde kvartal 2000 et samlet underskud på 39,6 millioner euro svarende til cirka 295 millioner kroner. Dermed har StepStone leveret et resultat, som ligger over analytikernes forventninger, idet et samlet underskud på 44,1 millioner euro svarende til 329 millioner var forventet.

I tredje kvartal 2000 var det samlede underskud på 43,2 millioner euro svarende til cirka 322 millioner kroner og dermed har StepStone indtil videre levet op til selskabets løfte om, at bunden var nået med regnskabet for tredje kvartal. Samtidig lyder det fra fjerde kvartals rapporten, at StepStone i Skandinavien - anført af en robust præstation i Danmark - nu giver overskud. Overskuddet er på 150.000 euro svarende til godt 1,1 millioner kroner.

Omsætningen hos StepStone steg i fjerde kvartal 2000 med 40 procent i forhold til tredje kvartal og landede på 19,8 millioner euro (knap 148 millioner kroner), hvilket var lidt under analytikernes forventninger på 20,4 millioner euro. I forhold til fjerde kvartal 1999 er der tale om stigning i omsætningen på 422 procent.

StepStone blev første gang lanceret i Norge i 1996 og opererer idag i 15 EU-lande samt Norge, Schweiz og Indien.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs