MediaWatch

Letsbuyit skaffer 50 millioner euro

Europas største e-handel, Letsbuyit, begærede forrige uge selskabet konkurs i retten i Amsterdam. Letsbuyit gik i betalingsstandsning i december måned, og har siden da kæmpet for at skaffe ny kapital til e-forretningens fremtidige drift.

Tidligere på ugen gav retten i Amsterdam Letsbuyit en frist til torsdag, til at skaffe fire millioner euro, til afholdelse af sagsomkostninger. Det er nu lykkes og det er angiveligt også lykkes det gældstyngede selskab at skaffe yderligere 50 millioner euro til selskabets fortsatte drift.

Ifølge Letsbuyit's grundlægger, John Palmer og fungerende CEO vil det kræve 40 millioner euro, at gøre online shoppen overskudsgivende.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs