MediaWatch

E-business gigant tæt på debut

gatetrade.net oplyser således til Mediawatch, at den elektroniske markedsplads vil blive officielt lanceret lige omkring den 1. februar. Bag gatetrade.net står de fire store danske virksomheder Danske Bank, Tele Danmark, Post Danmark og Mærsk Data, som tilsammen har skudt 100 millioner kroner ind i projektet. Parterne forventer en omsætning hos gatetrade.net på mindst 40 milliarder kroner i løbet af få år.

gatetrade.net har som målsætning at blive Nordens og Nordeuropas førende B2B markedsplads på Internettet - en markedsplads hvor købere og sælgere kan mødes online og handle varer og tjenesteydelser. Indtjeningen skal komme fra gebyrindtægter fra såvel køber som sælger og ifølge gatetrade.net's Chief Financial Officer, Tage Benjaminsen, vil gatetrade.net være en volumen business, hvilket gør, at indtægterne kan blive betydelige.

De fire parter vil fra starten selv - helt eller delvist - foretage deres indkøb via gatetrade.net men har samtidig etableret aftaler med en række store virksomheder, som også vil foretage indkøb via gatetrade.net.

Læs mere om visioner og forretningsgrundlag for gatetrade.net i nyhedsbrevet Mediawatch, der udkommer fredag den 26. januar 2001.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs