MediaWatch

Fiberoptiske produkter på vej ned

Det siger det amerikanske selskab Corning, der leverer mere end halvdelen af det glasfiber, som benyttes i optiske netværk verden over. Selskabet har af flere store kunder fået meddelelse om, at de sandsynligvis ikke vil købe så store mængder glasfiber i første halvdel af 2001, som de havde forventet. Udmeldingen fra Corning bekræfter mange analytikeres forventninger om, at den optiske industri ikke går fri af afkølingen i de store teleselskabers investeringslyst. Det skriver Financial Times.

Corning er også førende inden for fremstilling af komponenter til optiske netværk, og sammen med et firma som JDS Uniphase var det forventet, at selskabet ville være blandt de første til at registrere en nedgang i markedet. Corning siger dog samtidig, at de forventer, at opbremsningen bliver moderat og kortvarig, og at selskabets forventninger til salg og indtjening i 2001 ikke har ændret sig.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs