Nye SMS-tjenester på vej

MediaWatch

SMS-tjenester er populære og udgør et betydeligt millionmarked i udlandet, men potentialet er ikke fuldt udnyttet i Danmark. Det skyldes, at de danske teleselskaber endnu ikke teknologisk er klar til at lancere mere avancerede SMS-tjenester.

Derfor er blandt Tele Danmark og Sonofon i gang med at ændre deres betalingssystemer, skriver Børsen. I dag betaler kunderne kun for at sende SMS-beskeder, men med de ændrede betalingssystemer bliver det desuden muligt for selskaberne af tage penge for at sende SMS-beskeder til kunderne, skriver Børsen.

Jess Mathiesen, der er markedsansvarlig for Tele Danmarks SMS-tjenester, oplyser, at selskabet allerede har en række produkter liggende, som endnu ikke er lanceret, med det vil de blive, så snart teknologien er til det.

Ifølge teleanalytiker John Strand forventes det norske marked for overtakserede SMS beskeder at omsætte for en halv milliard kroner, svarende til omsætningen på markedet for almindelige SMS-beskeder.

Markedet for almindelige SMS-beskeder vokser i øjeblikket med 100 procent om året. SMS-beskeder omsatte sidste år for omkring 400 millioner kroner.

Ifølge Sonofons Ulrik Bülow planlægge Sonofon at begynde med at udbyde overtakserede produkter fra den første april.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også