MediaWatch

Microsoft sites ramt af nedbrud

Nedbrudene startede allerede tirsdag aften, og fortsatte sporadisk frem til torsdag eftermiddag, skriver Financial Times. Nedbrudene ramte blandt andet også softwareproducentens eget website samt nyhedstjenesten MSNBC.

Ifølge Microsoft skyldes nedbrudene problemer med domænenavn-systemets serverer, som gør det muligt for computere at genkende adresser som for eksempel microsoft.com. En talsmand for Microsoft udtaler, at man ikke kan udelukke, at problemerne kan skyldes, at hackere eventuelt har forsøgt at trænge inde i systemet.

Ifølge Keynote Systems, som overvåger trafik på Internettet, estimerer, at det kun var lykkes omkring 15-20 procent af alle Internet-brugere at logge på et Microsoft site onsdag morgen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs