MediaWatch

Telia får landsdækkende mobilnet

Ifølge Poul Erik Olsen, direktør for Telia Mobile i Danmark, bliver Telia med den ny GSM 900-licens uafhængig af aftaler for national roaming fra år 2002. Dette sker idet Telia allerede da vil være landsdækkende med eget net.

Telia vil desuden stå langt stærkere, når de danske mobilkunder fra 1. juli får mulighed for at skifte selskab uden at skifte telefonnummer. Med et landsdækkende net vil konkurrencen blive skærpet mellem selskaberne - og Telias produkter og priser er i forvejen blandt de allerbedste i Danmark.

Direktør for Telia Mobile AB, Kenneth Karlberg, udtaler:

- GSM 900-licensen i Danmark er et vigtigt bidrag til udviklingen af Telias strategi som Nordens ledende mobiloperatør. Telia vil som den eneste operatør være landsdækkende med eget net i Danmark, Sverige og Norge i 2002 - og det vil styrke selskabet markant. Ligeledes vil det på sigt styrke Telias muligheder for at udvikle og anvende UMTS-teknologien og andre ydelser til gavn for de nordiske kunder.

Telia er i forvejen Nordens største teleoperatør med en mobilkundebase på 4,3 mio.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs