MediaWatch

Nextra satser på det mobile Internet

Det norske Telenor-datterselskab, Nextra, der er Norges ledende leverandør af kommunikationsløsninger baseret på IP-teknologi, vil med lanceringen af en strategisk satsning på det mobile Internet, tilføre nok et centralt element til selskabets portefølje af kommunikationsløsninger.

Nextra's nye mobilkoncept består af et integreret abonnement for mobil Internet-opkobling og mobiltelefoni. Løsningen, som har fået navnet Nextra Active, gør det muligt for virksomheder at lade deres ansatte arbejde mobilt på en enkel og omkostningseffektiv måde.

Ved at udbyde abonnementer som samler mobilt Internet og mobiltelefoni i ét abonnement, får de ansatte adgang til e-mail, SMS og telefax, samt virksomhedens Internet-baserede løsninger, uanset hvor de arbejder ud fra.

Direktør for Nextra Norge, Sveinung Hole, opfatter tilgængelighed og mobilitet som et af nøglefaktorerne for norske virksomheder og arbejdstagere. Nextra Active gør det muligt at arbejde mobilt via flere forskellige mobile apparater, som for eksempel bærbare og håndholdte computere (PDA'ere), stasionære computere og WAP.

Mobilproduktet vil komplementere Nextra's øvrige produktportefølje, som blandt andet omfatter private net (Virtual Private Network), acces og hosting.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs