Nextra satser på det mobile Internet

MediaWatch

Det norske Telenor-datterselskab, Nextra, der er Norges ledende leverandør af kommunikationsløsninger baseret på IP-teknologi, vil med lanceringen af en strategisk satsning på det mobile Internet, tilføre nok et centralt element til selskabets portefølje af kommunikationsløsninger.

Nextra's nye mobilkoncept består af et integreret abonnement for mobil Internet-opkobling og mobiltelefoni. Løsningen, som har fået navnet Nextra Active, gør det muligt for virksomheder at lade deres ansatte arbejde mobilt på en enkel og omkostningseffektiv måde.

Ved at udbyde abonnementer som samler mobilt Internet og mobiltelefoni i ét abonnement, får de ansatte adgang til e-mail, SMS og telefax, samt virksomhedens Internet-baserede løsninger, uanset hvor de arbejder ud fra.

Direktør for Nextra Norge, Sveinung Hole, opfatter tilgængelighed og mobilitet som et af nøglefaktorerne for norske virksomheder og arbejdstagere. Nextra Active gør det muligt at arbejde mobilt via flere forskellige mobile apparater, som for eksempel bærbare og håndholdte computere (PDA'ere), stasionære computere og WAP.

Mobilproduktet vil komplementere Nextra's øvrige produktportefølje, som blandt andet omfatter private net (Virtual Private Network), acces og hosting.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jyllands-Posten med domicil i Aarhus er blandt medierne, der nu er ude i anden runde af besparelser på ét år. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter