MediaWatch

Konsortier dyster om indkøbsportal

De tre udvalgte konsortier er som følger:

- Andersen Consulting i samarbejde med Novo Nordisk Servicepartner og Novo Nordisk IT
- Kommunedata i samarbejde IBM.

IT- og Forskningsministeriet udskrev i efteråret 2000 sammen med Finansministeriet en projektkonkurrence om etableringen af en rammekontrakt med en offentlig indkøbsportal, der kan understøtte den offentlige sektors indkøbsbehov nu og i fremtiden. Den endelige kontrakt forventes underskrevet medio marts.

Oprindeligt blev fem konsortier indbudt til at deltage i projektkonkurrencen, og en bedømmelseskomite har nu udpeget de nævnte konsortier, som indbydes til at deltage i kontraktforhandlinger frem mod et endeligt valg af tjenesteyder.

Bedømmelseskomiteens medlemmer er:

Direktør Marianne Rønnebæk - IT- og Forskningsministeriet
Afdelingschef Thomas Egebo - Finansministeriet
Direktør Simon Hansen - Statens Information

Projektkonkurrencen har dokumenteret, at der på markedet findes løsningsmodeller for en offentlig indkøbsportal, som er båret af kommercielle incitamenter og er baseret på kommercielle forretningsmodeller.

Danmark kan med etablering af denne indkøbsportal blive ét af de første lande med en offentlig indkøbsportal på Internettet og dermed muligheden for at gå foran og vise vejen for elektronisk handel i Danmark.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs