MediaWatch

SAS og Telia tester Internet på fly

SAS har underskrevet aftaler med Telia og det amerikansk-baserede Tenzing Communications med henblik på at teste Tenzing's kommunikationssystem, som skal gøre det muligt for SAS-passagerer at få adgang til e-mail og Internet via deres egen bærbare computer.

Ifølge SAS selv, er selskabet det første flyselskab i verden, som tester trådløs e-mail og Internet for rejsende på flyet.

Testen vil ifølge SAS begynde i løbet af 2001. I testperioden vil passagererne kunne sende og modtage e-mail og have adgang til Internet via en internet-server på flyet. SAS' kunder har i dag adgang til trådløs kommunikation i SAS's lounger - leveret af Telia. SAS ønsker at udbygge dette til at kunne tilbyde innovative løsninger, der kan lette kundernes rejse, for eksempel via internet- og e-mail adgang i SAS' fly.

SAS arbejder desuden på at finde en løsning, så passagererne også kan få adgang til deres egen virksomheds e-mail systemer bag virksomhedernes sikkerhedssystemer.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs