MediaWatch

CNET reviderer Ziff Davis aftale

CNET oplyser, at selskabet har ændret sine aftaler med Ziff Davis, hvilket betyder, at tidsrammen og den økonomiske forpligtelse i forbindelse med samarbejdet reduceres. Den nye kontrakt, der træder i kraft 1. marts, indebærer, at CNET Networks og Ziff Davis Media skal dele onlinerettighederne til indholdet fra elleve af Ziff Davis' printmagasiner i en periode på et år, skriver Reuters.

Ziff Davis Media vil forsat levere produktions -og distributions-services til CNET Networks Computer Shopper magasin i op til to år. Ændringerne reducerer varigheden af den forrige aftale, der blev indgået sidste år i forbindelse med fusionen mellem CNET og ZDNet.

CNET Networks betaler Ziff Davis Media et engangsbeløb for afviklingen af fremtidige licensafgiftsforpligtelser.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs