MediaWatch

AOL Time Warner masseafskediger

For at opfylde den erklærede målsætning om at spare en milliard dollar på omkostningerne i det nyfusionerede AOL Time Warner selskab skal der nu skæres i alt 2.400 stillinger væk. Afskedigelserne udgør tre procent af den samlede medarbejderskare, skriver Reuters.

Udover de planlagte afskedigelser er 3.800 yderligere stillinger i fare, hvis AOL Time Warner endeligt beslutter sig for at sælge eller lukke selskabets detailforretninger under Warner Bros.' varemærke.

Af de 2.400 stillinger som skal skæres væk, udgør 400 de tidligere varslede afskedigelser hos nyhedsgiganten CNN. Hertil kommer nu blandt andet 725 afskedigelser i AOL's internet-division, 600 afskedigelser hos Warner Music Group og 400 afskedigelser hos publikations-grenen Time Inc.

Afskedigelserne var mere eller mindre forventet på baggrund af meldingen om, at fusionen skulle medføre besparelser.

Mere fra MediaWatch

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs