MediaWatch

Webraska får 52 millioner euro

Det er en af de største private investeringer i Europa i et selskab, der beskæftiger sig med trådløse internet-tjenester. Selskabet værdiansættes nu til 152 millioner euro. Kapitalindsprøjtningen skal bruges til yderligere udvikling af Webraskas software og teknologiske platform, der gør det muligt for kunderne at tilbyde tjenester til de mobile internet-brugere, skriver Financial Times.

Det kan for eksempel være detailhandleren, der kan tilbyde kunderne information om, hvordan de kommer til den nærmeste butik, eller muligheden for bilister for at finde ud af, hvor de befinder sig på et geografisk kort. Investeringen i det Paris-baserede selskab kommer på et tidspunkt, da det er småt med lysten til at investere i internet-firmaer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs