MediaWatch

Nyt Ericsson-selskab

Lars Boman, der bliver chef for det nye selskab, siger, at applikationer er en nøglefaktor for væksten i det mobile internet. Ved at koncentrere kompetencerne i det nye selskab, håber Ericsson at være tættere på kunderne og støtte udbredelsen af GPRS- og 3G-systemer.

Som følge af oprettelsen af det nye selskab, vil Ericssons Internet Applications-division blive nedlagt. Ericssons konsulentfirma EdgeCom fortsætter som en selvstændig enhed, ligesom dets mobil-samarbejde med Microsoft fortsætter uberørt, siger Ericsson i en pressemeddelelse.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs