MediaWatch

Microsoft indgår forlig med Sun

Sun erklærede, efter aftalen var indgået, at den repræsenterer en sejr for selskabet og for princippet om åbne software standarder. Aftalen betyder, at Microsoft betaler 20 millioner dollar til Sun og accepterer Suns opsigelse af den oprindelige Java-licens aftale mellem de to selskaber. Derudover undlader Microsoft at benytte sig af Java-varemærket. Det skriver Financial Times.

Sun trak i 1997 Microsoft i retten med bekyldninger om, at Microsoft havde modificeret Java, for at få Java programmer til at køre bedre i Windows operativsystemet. Det skulle ifølge Sun have overskredet den licensaftale, selskaberne havde indgået med hinanden. En talsmand for Microsoft mente, at begge parter, med aftalen, har fået lidt og givet lidt.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs