MediaWatch

Everyday i spansk udgave

Lanceringen sker i forlængelse af den paneuropæiske teleoperatør Tele2s forestående planer om at begynde med at udbyde fastnettelefoni i Spanien. Strategien er, at Everyday skal komplementere Tele2 med levering af abonnementsfri Internet, gratis e-mail, indhold og elektronisk handel.

Everyday.com ejes af teleselskabet Netcom og mediekoncernen Modern Times Group i fællesskab, og portalen har som vision, at drive og kontinuerligt udvikle en bred Internet-portal.

Everyday.com's varemærke og bagvedliggende teknologi skal anvendes til at udbyde abonnementsfrit Internet for Tele2 og tredjepartsabonnementer, ved at Tele2 lejer sig ind på lokale Internet-operatørers infrastrukturer. Lars-Johan Jarnheimer, der er VD og koncernchef hos NetCom, siger i en kommentar til strategien:

- Everyday.com fokuserer på at udvikle udbudet af tjenester for at forstærke relationerne til Tele2's kunder.

Everyday.com er foruden i Sverige repræsenteret i lokale sprogversioner i Norge, Danmark, Finland, Estland, Holland, Frankrig, Østrig, Italien, Schweiz, Tyskland, Luxemburg og nu Spanien.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs