MediaWatch

Texas Instruments falder

Texas Instruments' aktier faldt i Tyskland så meget som 4,7 euro til 47,30 euro svarende til 44,50 dollar. Det er 8 procent mindre end lukningsprisen i på det amerikanske aktiemarked, hvor den lå på 48,56 dollar, skriver Bloomberg.

Mobiltelefon industrien står ifølge Texas Instruments overfor et faldende salg og en generel afmatning i den økonomiske vækst, hvorfor de sælger ud af deres beholdning inden de bestiller nye chips. De tre største mobiltelefonproducenter Nokia, Motorola og Ericsson har for nylig offentliggjort salgstal, der var lavere end forventet.

De europæiske chipproducenters aktier er også faldet på grund af frygt for, at chipmarkedet er på vej ned. STMicroelectronics faldt med 4,8 procent, Royal Philips Electronics faldt med 3,6 procent mens Infineon Technologies aktier oplevede et fald på 2,4 procent.

Ifølge Texas Instruments forventer selskabet at nå at samle op på det faldende salg i årets anden halvdel, men ingen ved hvornår det begynder at gå i den rigtige retning.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs