MediaWatch

Dell: Vores indtjening falder!

En udskibningsrate af enheder der ligger fire gange højere end brancheraten, en forventet stærk vækst i omsætningen, samt en markedsledende profitabilitet er ifølge Dell ikke nok til, at driftsresultatet bliver som oprindeligt forventet.

Selskabet siger således, at det forventer et fald i indtjeningen per aktie fra et oprindeligt niveau på 26 cent til et niveau mellem 18 og 19 cent. Markedets forventning lå på 25 cent per aktie.

Den samlede omsætning ventes i den forbindelse at stige mellem 25 og 27 procent, svarende til et niveau omkring 8,5 til 8,6 milliarder dollar. Den tidligere forventning var en omsætning på 8,7 milliarder.

En global økonomisk afmatning sammenholdt med en nedgang i efterspørgslen på computerrelateret udstyr, er ifølge selskabet hovedårsagen for de nedjusterede forventninger.

Dell, hvis fjerde kvartal slutter fredag, ventes at fremlægge sit endelige regnskab den 15. februar.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Pluto TV lancerer første danske kanal

Pixel.tv har i 15 år eksisteret selvstændigt på nettet, men får nu egen tv-kanal hos det Paramount Global-ejede Pluto TV. Det er led i den annoncefinansierede streamingtjenestes strategi om at udbyde mere lokalt indhold.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs