MediaWatch

Dell: Vores indtjening falder!

En udskibningsrate af enheder der ligger fire gange højere end brancheraten, en forventet stærk vækst i omsætningen, samt en markedsledende profitabilitet er ifølge Dell ikke nok til, at driftsresultatet bliver som oprindeligt forventet.

Selskabet siger således, at det forventer et fald i indtjeningen per aktie fra et oprindeligt niveau på 26 cent til et niveau mellem 18 og 19 cent. Markedets forventning lå på 25 cent per aktie.

Den samlede omsætning ventes i den forbindelse at stige mellem 25 og 27 procent, svarende til et niveau omkring 8,5 til 8,6 milliarder dollar. Den tidligere forventning var en omsætning på 8,7 milliarder.

En global økonomisk afmatning sammenholdt med en nedgang i efterspørgslen på computerrelateret udstyr, er ifølge selskabet hovedårsagen for de nedjusterede forventninger.

Dell, hvis fjerde kvartal slutter fredag, ventes at fremlægge sit endelige regnskab den 15. februar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs