MediaWatch

Brandts skyder kapital i Ivanoff

Den kombinerede erhvervsmæssige og politiske fokusering på bredbåndsudviklingen i Danmark, hvor der satses på, at halvdelen af Danmarks befolkning vil have bredbåndsadgang allerede til næste år, har for alvor sat fokus på produktion af indhold til de mange nye tjenester, der vil opstå i kølvandet på dette teknologiske kvantespring.

Ivanoff Interactive, der er en af landets førende producenter af digital kvalitetsunderholdning til børn og børnefamilier, har med denne udvikling fået ekstra vind i sejlene, og på denne baggrund har venture kapitalselskabet A/S Brandts.com besluttet at investere yderligere 11,75 millioner kroner og hermed sikre sig 50 procent af selskabet.

Ivanoff Interactive har gennem en årrække haft stor succes med bl.a. CD-ROM spillene "Magnus & Myggen", der har været en af Skandinaviens bedst sælgende titler, og disse figurer danner nu basis for en tegnefilmserie på 26 afsnit, der - produceret af Egmont Imagination - sælges til TV-stationer over hele verden.

Ivanoff Interactive planlægger at benytte den nytilførte kapital til at etablere sig som leverandør af underholdnings- og læringsindhold via de kommende bredbåndsforbindelser. En samarbejdsaftale med distributionsselskabet Bredbandsbolaget ventes således at være færdigforhandlet inden udgangen af februar. Sideløbende med disse aktiviteter skal der arbejdes på udvikling af en række nye TV- og bredbåndskoncepter, der kan sikre placering af Ivanoff Interactives produkter på kommende IP- og konsolplatforme.

I forbindelse med kapitaltilførslen er Tau Steffensen tiltrådt som ny administrerende direktør for Ivanoff Interactive.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs