MediaWatch

Miramax film på nettet

Miramax oplyser, at filmen får premiere 22. januar og vil blive distribueret via SightSound Technologies. Filmen bliver tilgængelig 24 timer i døgnet på www.guineverethemovie.com og prisen for at leje den bliver 3,49 dollar. Filmen kan også lejes direkte fra Miramax' og SightSound's hjemmeside, skriver Reuters.

For at sikre filmen mod piratkopiering anvendes Microsofts komprimerings teknologi. Frygten for en ny Napster for film på nettet, har fået de fleste Hollywood studioer til at afstå fra at gøre spillefilm tilgængelige via Internettet.

Brugere, som ønsker at leje og downloade filmen starter med at downloade filmen på deres hard disk. Filmen kan dog ikke ses før brugeren har været inde på et e-handelsite, hvor de skal betale for at leje filmen. Forsøger brugeren at se filmen igen efter de 24 timers udlejningstid, sendes de automatisk tilbage til e-handelsitet og afkræves betaling igen. Filmen kan sendes til bekendte, der ligeledes vil blive afkrævet betaling før de kan se filmen.

Guinevere er den første af 12 film fra Miramax, der bliver gjort tilgængelige via Internettet i samarbejde med SightSound. Viacom og Blockbuster planlægger ligeledes at udbyde film via Internettet.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs