MediaWatch

Endnu en netavis på vej

Meldingen kommer fra internet-firmaet 25timer.dk kun få dage efter, at medieovervågningsfirmaet Infopaq meddelte, at man lancerer en ren internet-avis fra mandag den 22. januar. 25timer.dk har flere gange tidligere meddelt, at firmaet var på vej med en egentlig internet-avis, men er hver gang løbet ind i problemer med at skabe tilstrækkelig finansiering.

Ifølge initiativtageren bag 25timer.dk Poul Høgsted er man nu klar til at gå online senest i april, idet firmaet nu har tre afgørende forudsætninger på plads: finansieringen er klaret, redaktionen er bemandet, og der er indgået aftaler med en række af de store aktører på Internettet. Det skriver Erhvervsbladet.

I internet-branchen er der blandede reaktioner på meldingen om de to nye internet-aviser. Direktør for Metropol Online, Lasse Bolander, tror ikke på, at de nye netaviser får succes, fordi dagbladene efter hans opfattelse efterhånden er godt kørende på nettet og bliver svære at vælte af pinden. Martin Thorborg fra Jubii mener derimod, at de nye netaviser har gode muligheder for at etablere sig i markedet - blandt andet fordi dagbladene har været for langsomme med at bruge Internettet.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs