MediaWatch

Positivt regnskab fra eBay

Verdens største auktion på Internettet, eBay, melder om en stigning i overskuddet fra 3,8 millioner dollar til 23,9 millioner, svarende til en stigning i indtjeningen per aktie fra 2 cents til 9 cents, skriver Financial Times. Analytikerne på Wall Street havde forventet en fortjeneste per aktie på 7 cents.

Ifølge Meg Whitman, der er president og CEO hos eBay, blev online auktionen allerede for et år siden betragtet som et af de mange stærke Internet-fokuserede virksomheder. I en tid, hvor mange dotcom virksomheder enten har lukker eller kæmper for at begrænse tabene, mener Whitman godt man på en måde kan sige, at eBay branded har overgået Internettet.

Ebays nettofortjeneste steg 81 procent i kvartalet til 134 millioner dollar og for en 12 måneders periode 92 procent til 431 millioner. Nettofortjenesten for et fuldt år steg fra 9,57 millioner dollar til 48,3 millioner eller fra 7 cents per aktie til 21 cents per aktie.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs