MediaWatch

Danske virksomheder IT-forberedte

Det viser en ny benchmarking-undersøgelse, som de nordiske statistik-institutter, deriblandt Danmarks Statistik, netop har offentliggjort. Derimod har de norske virksomheder et efterslæb i forhold til resten af Norden. 85 procent af de finske, 78 procent af de danske og svenske og 66 procent af de norske virksomheder har internet-forbindelse.

I Sverige har 57 procent af virksomhederne en hjemmeside, i Danmark er det 53 procent, 49 procent i Finland og 35 procent i Norge. Danmark er i front, når det gælder virksomhedernes mulighed for at modtage ordrer på hjemmesiden, som 19 procent har gjort. De tilsvarende tal for Finland er 17 procent, Sverige 14 procent og Norge 12 procent. Andelen af virksomheder, der har et mærkbart salg via Nettet, er imidlertid væsentligt mindre.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs