MediaWatch

Danske virksomheder IT-forberedte

Det viser en ny benchmarking-undersøgelse, som de nordiske statistik-institutter, deriblandt Danmarks Statistik, netop har offentliggjort. Derimod har de norske virksomheder et efterslæb i forhold til resten af Norden. 85 procent af de finske, 78 procent af de danske og svenske og 66 procent af de norske virksomheder har internet-forbindelse.

I Sverige har 57 procent af virksomhederne en hjemmeside, i Danmark er det 53 procent, 49 procent i Finland og 35 procent i Norge. Danmark er i front, når det gælder virksomhedernes mulighed for at modtage ordrer på hjemmesiden, som 19 procent har gjort. De tilsvarende tal for Finland er 17 procent, Sverige 14 procent og Norge 12 procent. Andelen af virksomheder, der har et mærkbart salg via Nettet, er imidlertid væsentligt mindre.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs