MediaWatch

Aston køber Lisberg Management

Handelen omfatter de dele af Lisbergs konsulentvirksomhed, der beskæftiger sig med ledelsesrådgivning om forretnings- og organisationsudvikling, mens Lisbergs rekrutteringsenhed ikke er omfattet og bevares som selvstændig enhed. Lisberg Management fusioneres ind i Astons eksisterende skandinaviske managementvirksomhed, Aston Promentor.

Ifølge Aston styrker købet virksomhedens managementkonsulentfunktion og bringer samtidig Aston op i førerfeltet blandt de store management-konsulenthuse i Danmark. Den nye fusion vil udgøre Aston Group's strategiben i Danmark med direkte kobling til koncernens to andre forretningsområder: teknologi og digital kommunikation.

-Tilsammen bliver Aston Promentor og Lisberg et utroligt stærkt ekspertteam. Når vi kombinerer det med Astons øvrige ekspertteams inden for digital kommunikation og webdesign samt vore omfattende teknologiske kompetencer, opfylder vi vores strategiske målsætning om at tilbyde vore kunder de bedste løsninger, når de skal digitalisere deres forretningsprocesser i overgangen til den ny økonomi, siger direktør Mogens Elsberg, leder af Aston Group i Norden.

Ledelsen af det samlede selskab overtages af Aston Promentors hidtidige adm. direktør i Danmark, Jacob Grane, mens to af de hidtidige tre ejere af Lisberg Management Consulting, Peter Langkjær og Jørgen Brask, fortsætter som partnere i Aston Promentor.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Seneste nyt

Se flere jobs