MediaWatch

Bonnier lancerer Internet portal

Den nye livsstilsportal Avida vil sætte fokus på området omkring sund levevis og vil indeholde stof om blandt andet motion, slankning, helse og kost, skriver Børsen Online.

Avida er et nordisk projekt, men bliver lanceret i Danmark først. Herefter følger Sverige inden for en måned, mens Norge og Finland først på et senere tidspunkt vil få deres egen Avida-tjeneste. Indholdsmæssigt vil Avida være baseret dels på materiale fra Bonniers to print-magasiner "I Form" og "Men's Health" og dels på materiale, som produceres selvstændigt til Avida.

Avida vil være en annoncefinansieret tjeneste, men administrerende direktør for Bonnier Web Publications A/S, Søren Hyldgaard, ønsker ikke at fortælle noget om, hvornår man forventer, at Avida skal levere et overskud.

Bonnier opfatter ikke Avida som en konkurrent til NetDoktor eller andre lignende portaler, idet Avida ifølge Bonnier vil henvende sig til raske mennesker og ikke syge. Bonnier mener nemlig, at der er plads i markedet til en portal, som henvender sig til mennesker, der ønsker at holde sig sunde og i form.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs