MediaWatch

Bonnier lancerer Internet portal

Den nye livsstilsportal Avida vil sætte fokus på området omkring sund levevis og vil indeholde stof om blandt andet motion, slankning, helse og kost, skriver Børsen Online.

Avida er et nordisk projekt, men bliver lanceret i Danmark først. Herefter følger Sverige inden for en måned, mens Norge og Finland først på et senere tidspunkt vil få deres egen Avida-tjeneste. Indholdsmæssigt vil Avida være baseret dels på materiale fra Bonniers to print-magasiner "I Form" og "Men's Health" og dels på materiale, som produceres selvstændigt til Avida.

Avida vil være en annoncefinansieret tjeneste, men administrerende direktør for Bonnier Web Publications A/S, Søren Hyldgaard, ønsker ikke at fortælle noget om, hvornår man forventer, at Avida skal levere et overskud.

Bonnier opfatter ikke Avida som en konkurrent til NetDoktor eller andre lignende portaler, idet Avida ifølge Bonnier vil henvende sig til raske mennesker og ikke syge. Bonnier mener nemlig, at der er plads i markedet til en portal, som henvender sig til mennesker, der ønsker at holde sig sunde og i form.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs