MediaWatch

Letsbuyit indleverer konkursbegæring

Letsbuyit gik i betalingsstansning i december måned, og har siden da kæmpet for at skaffe ny kapital til e-forretningens fremtidige drift. Det er angiveligt ikke lykkes, hvorefter bestyrelsen i går meddelte, at det i dag vil begære selskabet konkurs, skriver Financial Times.

Dermed er Europas største konkurs inden for e-handel en realitet, og den efterlader investorerne med sandsynligvis ingenting - og et samlet tab på mere end 180 millioner euro. Letsbuyit's bankerot overstiger selv Boo.com, som måtte lukke i maj måned forrige år efter at have spenderet 135 millioner dollar på teknologi og en virkningsløs markedsføringsindsats på bare to år.

Der er imidlertid en mindre sandsynlighed for at konkursbegæringen bliver afvist, idet en af Letsbuyit's kreditorer har meddelt, at det vil gøre indsigelser og stoppe konkursprocessen. Kreditoren oplyser at have underskrevet en aftale med Letsbuyit, som gav selskabet indtil den 8. marts til at løse dets finansieringsbehov. Kreditoren mener at det vil være i alles interesser at give Letsbuyit en chance for at fortsætte med at drive forretning.

Hvis retten i Amsterdam imødekommer Letsbuyits bestyrelses begæring om konkurs, har selskabet kun godt en dag til at rejse kapital til dets fortsatte drift.

Mere fra MediaWatch

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs