MediaWatch

Handspring er optimistisk

Mens mange andre IT- og Internetselskaber melder om kommende nedskæringer og nedjusterede forventninger til fremtiden, så er der stadigvæk optimisme blandt producenterne af håndholdte computere eller PDA'ere.

Markedsudviklingen indenfor PDA-området er blevet sammenlignet med den i sin tid for desktop computere, og markedspotentialet er et af de eneste områder indenfor IT og Internet, hvor udsigterne er lyse.

Handsprings CEO Donna Dubinsky fortæller overfor Reuters, at Handspring forventer at få overskud i sidste kvartal af kalenderåret 2001, og sammenligner udviklingen inden for håndholdte computere med den for Apple II for tyve år siden.

Handspring meddeler, at selskabet tabte syv cents per aktie i den periode, der sluttede den 30. december. Til sammenligning tabte Handspring 12 cents per aktie i samme kvartal forrige år.

Anden kvartals omsætning steg til 115,62 millioner dollar fra 15,79 millioner året før. Det er en del over analytikernes forventninger i henhold til First Call/Thomson Financial. Analytikerne havde forventet et salg på 102,66 millioner dollar og et driftstab på 16 cent per aktie.

Dubinsky vurderer, at Handsprings største udfordring er de mange nye indtrængere på markedet for PDA'ere.

- Markedet vokser hurtigt og ikke alle er i stand til at vokse lige så hurtigt, siger Dubinsky.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs