MediaWatch

Ny dansk Internet avis

Den nye Internet avis vil dels bestå af selvstændige nyhedsartikler og dels af nyhedsresumeer baseret på nyheder i andre medier. Redaktionen vil til at begynde med bestå af syv personer, som skal stå for udarbejdelsen af cirka 60 kortfattede nyhedsartikler inden for kategorierne erhverv, IT og sport, skriver Berlingske Tidende.

Det er dog tanken, at såvel redaktionen som stofområderne løbende skal udvides, således at der om et par år vil være en redaktion på omkring 30 personer, som også skriver om underholdning, sundhed, kriminalstof og børsstof. Forbilledet er fundet hos den norske Internet avis Nettavisen.

Administrerende direktør Jacob Meibom satser på i 2003 at være på niveau med Nettavisen i Norge, som har omkring en halv million læsere om ugen. Infopaqs netavis skal ifølge Meibom skabe indtægter for Infopaq dels i form af videresalg af nyheder og resumeer til andre netmedier og dels i form af annoncering.

- Det er en avis til hr. og fru Danmark. Vi vil lave lettere og hurtigere nyheder, som afspejler, hvad folk selv interesserer sig for, siger Jacob Meibom til Berlingske.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs