MediaWatch

Intel køber PDA-udstyrs producent

Købet af Xircom, der er foregået via et af Intel's datterselskaber, sker til en pris på 25 dollar per aktie, og selskabet vil i løbet af første kvartal indgå som et fuldt ejet datterselskab under Intel.

Det Californien baserede Xircom, der er repræsenteret via sit forhandlernet over det meste af verden, producerer PC kort og andre produkter til laptop computere og håndholdte PDA'ere, som anvendes til at forbinde de mobile enheder med virksomhedsnetværk og Internettet.

Vice president og general manager for Intel's Network Communications Group, Mark Christensen, siger i en kommentar til overtagelsen, at overtagelsen af Xircom giver Intel adgang til et prisvindende produktserie og teknologier inden for det hurtigt voksende mobile computer område.

Xircom omsatte i de seneste fire kvartaler for 492 millioner dollar og har på verdensbasis 1.900 medarbejdere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs