MediaWatch

Overblik over online shopping

Den nye internetservice www.brochure.dk skulle gøre det lettere at få overblik over det enorme udbud af varer og leverandører på Internettet. Det nye site er designet til at imødekomme forbrugernes behov. Der er fokus på klarhed, enkelhed og hurtig adgang til relevant information. Ved få klik ledes internetbrugeren gennem kategorier og underkategorier. Det kan eksempelvis være fra indretning til hus, have, køkken, elektronisk udstyr og biler.

De relevante forhandlere vises, og brugeren kan bestille brochurer fra de butikker de ønsker, hvorefter brochurerne fremsendes til forbrugeren med aktuelle tilbud. Der er ligeledes mulighed for at udprinte brochurematerialet direkte på egen printer.

Brochure.dk samarbejder med cirka 20 store kundeklubber, som FDM og Ældresagen. Gennem et eventuelt medlemskab kan brugeren søge gennem klubberne og benytte sig af eventuelle rabatter og andre fordele. Servicen forventes at blive introduceret over WAP mobiltelefoner og tekst TV inden for den nærmeste fremtid.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs