Overblik over online shopping

MediaWatch

Den nye internetservice www.brochure.dk skulle gøre det lettere at få overblik over det enorme udbud af varer og leverandører på Internettet. Det nye site er designet til at imødekomme forbrugernes behov. Der er fokus på klarhed, enkelhed og hurtig adgang til relevant information. Ved få klik ledes internetbrugeren gennem kategorier og underkategorier. Det kan eksempelvis være fra indretning til hus, have, køkken, elektronisk udstyr og biler.

De relevante forhandlere vises, og brugeren kan bestille brochurer fra de butikker de ønsker, hvorefter brochurerne fremsendes til forbrugeren med aktuelle tilbud. Der er ligeledes mulighed for at udprinte brochurematerialet direkte på egen printer.

Brochure.dk samarbejder med cirka 20 store kundeklubber, som FDM og Ældresagen. Gennem et eventuelt medlemskab kan brugeren søge gennem klubberne og benytte sig af eventuelle rabatter og andre fordele. Servicen forventes at blive introduceret over WAP mobiltelefoner og tekst TV inden for den nærmeste fremtid.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også