MediaWatch

Mærsk Data køber ScalePoint

ScalePoint Technologies fremstiller integrerede, webbaserede IT-løsninger til skadesforsikringsselskaber, der forbedrer effektiviteten i arbejdsprocesserne og sparer omkostninger inden for selskabernes måde at behandle og udbetale skader på.

LEC - datterselskab i Mærsk Data Gruppen med betydelig kompetence inden for skadesforsikringsområdet - og ScalePoint Technologies har begge forventninger om synergimuligheder i det forestående samarbejde. Samarbejdet med ScalePoint Technologies vil i første omgang blive administreret af Maersk Venture IT, der foretager investeringer i nystartede teknologivirksomheder.

- Mærsk Data er den ideelle partner for ScalePoint. Mærsk har et internationalt brand, som borger for kvalitet, de er dygtige til at kombinere gamle forretningsdyder med ny teknologi, og så har de et sundt langsigtet perspektiv, når de foretager strategiske investeringer, udtaler CEO Peter Heering, ScalePoint Technologies.

- ScalePoint er en spændende investering for os. Vi mener, virksomheden har taget et initiativ, der kommer på det rigtige tidspunkt for skadesforsikringsbranchen, og vi har stor tillid til den meget kompetente ledelse i ScalePoint, siger Kenn Herskind, direktør i Mærsk Data's datterselskab Venture IT.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs