MediaWatch

Telenor øger sin andel i Ukraine

Hele selskabet er værdisat til 2,25 milliarder norske kroner, og Telenors andel er omkring 940 millioner norske kroner. Når investeringerne på godt 475 millioner norske kroner samt det aktuelle aktiekøb på 155 millioner norske kroner er trukket fra, kommer Telenors totale investering i selskabet op på 630 millioner norske kroner. Dermed sidder Telenor tilbage med en urealiseret gevinst i det ukrainske mobilselskab på godt 310 millioner norske kroner.

Ukraine har tre GSM-operatører foruden Telenor. Det er Tele Danmark, Deutsche Telekom og KPN. Mobiludbredelsen er meget begrænset, bare nogle få procent, men markedet er enormt med landets 50 millioner indbyggere. Kyievstar GSM har 270.000 mobilkunder og en markedsandel i Ukraine på 35,7 procent.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs