MediaWatch

CollabNet indgår samarbejde

CollabNet bliver vært for et site, der skal hjælpe programmører til i fællesskab at udvikle software til Motorola's kommende javabaserede iDEN mobiltelefoner. Sitet bruger CollabNet's SourceCast service, der tilbyder forskellige features til fælles projekter som mailinglister, virusdetektor og kontrol samt opdateringer af programmerings projekter, skriver CNET.

SourceCast indeholder også sitet Mozdev, der kører for Mozilla gruppen og huser projekter, der er relaterede til Mozilla, der er en open-source version af Netscape web browseren.

CollabNet er et af kun ganske få selskaber, der udnytter open-source programmering bevægelsens popularitet, hvor enhver kan deltage i programmeringsprojekter. Filosofien baseret på samarbejde adskiller sig fra de traditionelle programmeringsmodeller inden for softwareindustrien, der er baserede på ejerskab og hemmeligholdelse af bagvedliggende source code.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt. Tillidsrepræsentant kalder det en god nyhed, at der er sket færre reelle afskedigelser blandt journalisterne, end der var lagt op til.

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs