MediaWatch

CollabNet indgår samarbejde

CollabNet bliver vært for et site, der skal hjælpe programmører til i fællesskab at udvikle software til Motorola's kommende javabaserede iDEN mobiltelefoner. Sitet bruger CollabNet's SourceCast service, der tilbyder forskellige features til fælles projekter som mailinglister, virusdetektor og kontrol samt opdateringer af programmerings projekter, skriver CNET.

SourceCast indeholder også sitet Mozdev, der kører for Mozilla gruppen og huser projekter, der er relaterede til Mozilla, der er en open-source version af Netscape web browseren.

CollabNet er et af kun ganske få selskaber, der udnytter open-source programmering bevægelsens popularitet, hvor enhver kan deltage i programmeringsprojekter. Filosofien baseret på samarbejde adskiller sig fra de traditionelle programmeringsmodeller inden for softwareindustrien, der er baserede på ejerskab og hemmeligholdelse af bagvedliggende source code.

Mere fra MediaWatch

Femina henter ny redaktør fra Berlingske

Digital nyhedsredaktør på Berlingske rykker til Femina, hvor hun bliver ny forsideredaktør og jourhavende som del af en journalistisk oprustning på aktualitetsstoffet på det Aller-ejede kvindebrand.

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Seneste nyt

Se flere jobs