MediaWatch

Flere PlayStation 2 på vej

Mange potentielle købere af den ny Sony PlayStation 2 måtte i forbindelse med julen gå tomhændede hjem, fordi Sony kun leverede halvdelen af det planlagte antal spillekonsoller i forbindelse med lanceringen i både USA og Europa. Det skyldes Sony's problemer med at få leveret grafik synthesizer chips. Denne situation vil verdens største spillekonsol producent nu forsøge at rette op på, skriver Bloomberg.

Sony oplyser, at selskabet vil levere 10 millioner spillekonsoller på verdensplan inden året, der ender 31. marts er omme. Sony's planer om at gøre PlayStation 2 til en hjemmeserver, der kan downloade musik, film og spil fra Internettet, er helt central for Sony's strategi på underholdningsområdet. Det er afgørende for Sony, at spillekonsollen vinder så stor popularitet som muligt, for at få softwareproducenter til at udvikle flere nye spil. Sony har siden april måned leveret 5 millioner PlayStation 2 spillekonsoller.

Sony's aktier steg 180 yen eller 2 procent til 8,980 yen. Der blev handlet aktier for 33,1 milliarder yen svarende til 278 millioner dollar, hvilket gjorde Sony aktien til den mest solgte på den japanske børs.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs