Tiden løber ud for Spray

MediaWatch

De to selskaber har nu diskuteret betingelserne for handlen i to måneder. Indtil videre ser det dog ikke ud til at parterne finder en løsning før omkring april måned, hvor Spray Venture får mulighed for at sælge sine aktier i Lycos Europe. Diskussionen går på den aftale, der blev indgået da Lycos Europe købte internetportalen Spray Network fra Investor og Spray Venture i 2000, skriver DI.

Betingelsen for handlen var, at tidligere ejer af Sprays internetportal, Spray Venture og Investor, skulle betale et samlet beløb på 890 millioner svenske kroner til Lycos Europe, men har altså overskredet fristen for betalingen. Investor har dog betalt sin andel, mens Spray Venture stadig mangler at betale sin andel på 340 millioner svenske kroner. Ifølge Spray Venture skyldes den manglende betaling, at Lycos ikke har levet op til betingelserne for handlen. Lycos hævder dog, at Spray ikke er i stand til at frigøre tilstrækkeligt med midler til at betale.

De aktier som Spray Venture har i Lycos Europe repræsenterer en værdi af 1,6 milliarder svenske kroner, men Spray kan ikke sælge dem før 23. april.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også