MediaWatch

Mobilcom søger finansiel partner

Med den ny partner - hvis navn endnu ikke er offentliggjort - vil Mobilcom tilbyde pengeoverførsler, hvor mobiltelefonen fungerer som elektronisk tegnebog, skriver Financial Times fredag. Mobilcoms nye samarbejdspartner bliver sandsynligvis en bank med online-erfaring, men det er muligt, at mobilselskabet også tilbyder enkelte ordinære bankydelser gennem Mobilcom-butikkerne.

Mobilcom besluttede sig i øvrigt torsdag for at trække sit sagsanlæg mod den tyske telekommunikationsstyrelse - for måden den tyske UMTS-auktion blev afviklet på - tilbage. Teleselskabet sagde, at man frygtede for konsekvenserne af et nederlag ved en retssag. Det var frygtet, at en retssag kunne koste Mobilcom op mod 150 mio. DM. Efter meddelelsen steg Mobilcoms aktiekurs med 6,4 pct.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs