MediaWatch

Mobilcom søger finansiel partner

Med den ny partner - hvis navn endnu ikke er offentliggjort - vil Mobilcom tilbyde pengeoverførsler, hvor mobiltelefonen fungerer som elektronisk tegnebog, skriver Financial Times fredag. Mobilcoms nye samarbejdspartner bliver sandsynligvis en bank med online-erfaring, men det er muligt, at mobilselskabet også tilbyder enkelte ordinære bankydelser gennem Mobilcom-butikkerne.

Mobilcom besluttede sig i øvrigt torsdag for at trække sit sagsanlæg mod den tyske telekommunikationsstyrelse - for måden den tyske UMTS-auktion blev afviklet på - tilbage. Teleselskabet sagde, at man frygtede for konsekvenserne af et nederlag ved en retssag. Det var frygtet, at en retssag kunne koste Mobilcom op mod 150 mio. DM. Efter meddelelsen steg Mobilcoms aktiekurs med 6,4 pct.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs