MediaWatch

Credit Suisse-aftale skal sikre Framfab

Aftalen gælder for en treårig periode, og likviditeten, der fremkommer ved nyemissionerne, tilfalder Framfab. På en ekstraordinær generalforsamling i Framfab var der ikke - hverken blandt private eller institutionelle investorer - den store begejstring at spore for aftalen med den schweiziske investeringsbank, skriver svenske Vision.

Investorerne tvivlede bl.a. på, hvordan det egentlig ser ud med likviditeten i Framfab. Men ifølge Framfabs nye adm. direktør Johan Wall er der ingen fare på færde. Han kaldte aftalen med Credit Suisse First Boston for "en præventiv foranstaltning, en forsikring for Framfab og en måde at sikre en god likviditet i fremtiden".

Pengene skal anvendes til eventuelle investeringer, der kan dukke op, f.eks. i forbindelse med Framfabs UMTS-aktiviteter eller til at udvikle Framfab Labs, sagde Johan Wall, der afviste, at kapitalen skal anvendes til at finansiere den løbende drift af virksomheden.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs