MediaWatch

Credit Suisse-aftale skal sikre Framfab

Aftalen gælder for en treårig periode, og likviditeten, der fremkommer ved nyemissionerne, tilfalder Framfab. På en ekstraordinær generalforsamling i Framfab var der ikke - hverken blandt private eller institutionelle investorer - den store begejstring at spore for aftalen med den schweiziske investeringsbank, skriver svenske Vision.

Investorerne tvivlede bl.a. på, hvordan det egentlig ser ud med likviditeten i Framfab. Men ifølge Framfabs nye adm. direktør Johan Wall er der ingen fare på færde. Han kaldte aftalen med Credit Suisse First Boston for "en præventiv foranstaltning, en forsikring for Framfab og en måde at sikre en god likviditet i fremtiden".

Pengene skal anvendes til eventuelle investeringer, der kan dukke op, f.eks. i forbindelse med Framfabs UMTS-aktiviteter eller til at udvikle Framfab Labs, sagde Johan Wall, der afviste, at kapitalen skal anvendes til at finansiere den løbende drift af virksomheden.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs