MediaWatch

AT&T øger Excite-andel

Handlen, til en samlet værdi på cirka 2,9 milliarder dollar, øger AT&T økonomiske andel i Excite til 38 procent fra nuværende 23 procent og stemmeandelen fra 74 til 79 procent, skriver Reuters.

AT&T købte i marts måned sidste år 60 millioner aktier i Excite fra Comcast og Cox som et led i reorganiseringen af selskabets ejerstruktur.

Antallet af aktier, som AT&T skal overlevere, beregnes ud fra den gennemsnitlige salgspris over en 30 dags periode, som startede i midten af december. AT&T steg fem procent eller 1-3/16 dollar i fredags til en lukningskurs på 24-7/16 dollar på New York-børsen.

Mere fra MediaWatch

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs